Mark Forum REad is not Working
#11
  
Is it just me - when I click the Mark Thid Forum Read link it doesn't work - forum index page doesn't show the forum as read and threads iside the forum are not marked read

Rick
Rick

Reply
#12
  Re: Mark Forum REad is not Working by Rick_B (Is it just me - when...)
(01-29-2021, 07:16 AM)Rick_B Wrote: Is it just me - when I click the Mark Thid Forum Read link it doesn't work - forum index page doesn't show the forum as read and threads iside the forum are not marked read

Rick
Nope - I've had the same problem for the last 3-4 days.
Reply
#13
  Re: Mark Forum REad is not Working by Rick_B (Is it just me - when...)
it doesn't mark a thread as read for me after I visit one. Eventually it does but not for quite awhile. Also I just posted a search error thread up here and it is not showing up, but it is there. I can find it by looking at user profile and following the threads.
mark
Ignorance is bliss -- I'm very, very happy
Reply
#14
  Re: RE: Mark Forum REad is not Working by Phil S. ([quote='Rick_B' pid=...)
(01-29-2021, 10:40 PM)Phil S. Wrote: Nope - I've had the same problem for the last 3-4 days.

+1
Steve

Missouri






 
The Revos apparently are designed to clamp railroad ties and pull together horrifically prepared joints
WaterlooMark 02/9/2020








Reply
#15
  Re: Mark Forum REad is not Working by Rick_B (Is it just me - when...)
Mark forum read worked just now (Off Topic)
Steve

Missouri






 
The Revos apparently are designed to clamp railroad ties and pull together horrifically prepared joints
WaterlooMark 02/9/2020








Reply
#16
  Re: RE: Mark Forum REad is not Working by Stwood_ (Mark forum read work...)
(02-02-2021, 11:46 AM)Stwood_ Wrote: Mark forum read worked just now (Off Topic)

When I marked this sub forum complete - it works.  None of the other were working until they did - all of a sudden they were all marked read.  one minute lter they were back as unread
Rick

Reply
#17
  Re: RE: Mark Forum REad is not Working by Rick_B ([quote='Stwood_' pid...)
(02-03-2021, 07:33 AM)Rick_B Wrote: When I marked this sub forum complete - it works.  None of the other were working until they did - all of a sudden they were all marked read.  one minute lter they were back as unread

Aliens.......
Steve

Missouri






 
The Revos apparently are designed to clamp railroad ties and pull together horrifically prepared joints
WaterlooMark 02/9/2020








Reply
#18
  Re: Mark Forum REad is not Working by Rick_B (Is it just me - when...)
Is there an update for this?
Reply
#19
  Re: RE: Mark Forum REad is not Working by oscarMadison (it doesn't mark a th...)
(01-30-2021, 05:52 PM)oscarMadison Wrote: it doesn't mark a thread as read for me after I visit one.  Eventually it does but not for quite awhile.  Also I just posted a search error thread up here and it is not showing up, but it is there.  I can find it by looking at user profile and following the threads.

Is anyone working this issue - its not getting any better
Rick

Reply
#20
  Re: Mark Forum REad is not Working by Rick_B (Is it just me - when...)
Works for me just now. Off topic cleared ok.
Steve

Missouri






 
The Revos apparently are designed to clamp railroad ties and pull together horrifically prepared joints
WaterlooMark 02/9/2020








Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Product Recommendations

Here are some supplies and tools we find essential in our everyday work around the shop. We may receive a commission from sales referred by our links; however, we have carefully selected these products for their usefulness and quality.